IniciActualitat › La Diputació de Tarragona adquireix quatre ...

La Diputació de Tarragona adquireix quatre punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

21 gener de 2020

La Diputació de Tarragona aposta per l’Acord marc de mobilitat sostenible que ofereix la central de compres del món local de l’ACM i adquireix quatre punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. Concretament, des de la diputació s’ha confiat en l’empresa Etecnic per adquirir quatre carregadors, el projecte de legalització i la direcció d’obra, el software i també el manteniment dels punts de recàrrega.

La mobilitat elèctrica està agafant cada cop més rellevància en el marc del sector del transport. Tant és així que suposa el 42,9% del consum d’energia final a Catalunya, segons dades de desembre de 2019 facilitades per la Generalitat de Catalunya. Actualment, pel nostre país hi circulen 17.000 vehicles elèctrics, pel que una xarxa d’estacions de recàrrega que doni resposta a tot el territori és del tot necessària.

Les diverses administracions veuen la importància d’aquest model de mobilitat que contribueix a disminuir els gasos amb efecte d’hivernacle, la contaminació acústica i l’impacte ambiental. La Diputació de Tarragona hi aposta i instal·larà aquests punts de recàrrega recentment adquirits a zones estratègiques per tal que els usuaris en puguin fer ús amb la màxima seguretat i practicitat.

A banda d’obtenir aquests punts de recàrrega, la Diputació de Tarragona també ha fet ús de l’Acord marc de mobilitat sostenible per adquirir vehicles. A més, té contractats els subministraments de gas i electricitat així com equips informàtics.

Localització