IniciActualitat › L’ACM dóna suport a l’acte del 24 d’a...

L’ACM dóna suport a l’acte del 24 d’abril

07 abril de 2015

L’ACM ha celebrat aquest dimarts al matí a Calella el darrer Comitè Executiu abans de les eleccions municipals del proper 24 de maig. La trentena d’alcaldes i alcaldesses assistents han aprovat donar suport a l’acte del proper 24 d’abril al Palau Sant Jordi i també s’ha presentat l’enquesta sobre la percepció dels ciutadans vers els ajuntaments.

Reunits a l’Ajuntament vell de Calella, els alcaldes i alcaldesses que formen part del Comitè Executiu de l’ACM, han acordat donar suport a l’acte que organitzen l’ANC i Òmnium el proper 24 d’abril. “Farem difusió de l’acte a tots els càrrecs electes associats a l’ACM per ajudar que el 24 d’abril s’ompli el Palau Sant Jordi”, ha explicat el president de l’ACM, Miquel Buch. 
 
Un altre dels punts importants ha estat la presentació als electes locals de l’enquesta encarregada per l’ACM per saber la percepció dels ciutadans vers els seus ajuntaments. “Tot i que encara hem de valorar els resultats, es manifesta rotundament  que els ciutadans valoren els seus ajuntaments molt per sobre d’altres administracions”, ha manifestat Buch, qui ha recordat que aquesta satisfacció és gràcies a la feina que cada dia fan els alcaldes i alcaldesses. “Hem viscut una de les legislatures més dures de la democràcia on els alcaldes i alcaldesses hem donat la cara per aconseguir els millors serveis per a la ciutadania”.
 
Per la seva banda, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha estat l’encarregada de donar la benvinguda als alcaldes i alcaldesses al municipi de la comarca del Maresme. Ha estat durant l’acte de benvinguda quan ha demanat que “les subvencions que reben els ajuntaments per part d’altres administracions es donin en funció del pes real del municipi” fent referència als municipis  turístics.
 
El Comitè Executiu de l’ACM ha servit també per aprovar dues mocions. La primera fa referència a l’impuls de la incorporació de clàusules socials en la contractació de l’administració pública local i la segona fa referència a la moció institucional en suport a l’esport Català.