IniciActualitat › L’ACM dóna suport a l’esport català

L’ACM dóna suport a l’esport català

19 març de 2015

L’ACM encapçalada pel president Miquel Buch i el secretari general, Marc Pifarré han participat a l’acte on s’ha llegit el manifest en denúncia dels greuges a l’esport català organitzat per la Unió de Federacions esportives de Catalunya (UFEC).

Un acte que ha servit per denunciar  i posar de manifest els greuges i perjudicis que pateix l’esport per culpa de les darreres accions legislatives que menystenen i perjudiquen greument la realitat del sector. Així, s’ha denunciat i demanat la retirada de greuges com: la implantació de la llicència única, el menysteniment a la formació federativa o a l'eliminació de l’exempció de l’impost de societats. 
 
L’ACM ha estat present a l’acte per donar el màxim suport dels ajuntaments a l’esport català i a la tasca social que desenvolupen als diferents municipis catalans. Darrerament, l’ACM ha fet arribar als ajuntaments una moció on s’insta a tot el món local a denunciar els greuges que pateix l’esport català a conseqüència de les darreres accions legislatives.