IniciActualitat › L'ACM es reuneix amb els alcaldes i alc...

L'ACM es reuneix amb els alcaldes i alcaldesses de l'Alt Penedès

29 gener de 2016

El Consell d'Alcaldes de l'Alt Penedès va comptar el 28 de gener amb la presència i participació del president de l'ACM, Miquel Buch. La trobada, que forma part de la ronda de visites al territori de l'entitat municipalista, buscava conèixer de primera mà quines són les preocupacions dels alcaldes i alcaldesses de la comarca.

La trobada amb els alcaldes i alcaldesses de la comarca de l’Alt Penedès va servir perquè el president, Miquel Buch, expliqués quins són els principals serveis que ofereix l’ACM als ens locals de Catalunya, i en concret als de l’Alt Penedès. En aquest sentit, des de l’ACM s’escolta als alcaldes per trobar noves vies de col·laboració o serveis que es poden oferir per millorar la qualitat dels serveis que s’ofereixen als ciutadans. 

La trobada també va servir per posar en valor el suport de l'ACM amb els municipis més petits, que han de mantenir un mateix nivell de serveis, però amb menys recursos econòmics i humans. L'Alt Penedès compta amb 27 municipis, dels quals 23 tenen una població inferior als 3.000 habitants.