IniciActualitat › L’ACM participa al consell d’alcaldes de...

L’ACM participa al consell d’alcaldes del Ripollès

11 maig de 2016

El president de l’ACM, Miquel Buch, va participar ahir a la tarda al consell d’alcaldes de la comarca del Ripollès. Una trobada que va servir per explicar els diferents serveis que ofereix l’ACM als seus associats.

“La millor manera de saber quines són les problemàtiques dels municipis és trepitjant el territori. Només així sabrem com els podem ajudar” assegurava el president de l’ACM, Miquel Buch, durant la trobada amb els alcaldes i alcaldesses del Ripollès. 
 
La presència del també alcalde de Premià de Mar al consell d’alcaldes, va servir per explicar quins són els principals serveis que ofereix l’entitat municipalista de referència a Catalunya als ens locals catalans. També va servir perquè el president de la comissió de petits municipis de l’ACM, Carles Banús, es possés a disposició de tots els ajuntaments de la comarca, per ajudar-los en el que faci falta. 

Les problemàtiques més freqüents en els municipis del Ripollès, van tractar-se en una reunió mantinguda entre el president de l’ACM, Miquel Buch i el president del Consell Comarcal Joan Manso. Davant les diferents problemàtiques destacades, el president de l’ACM es va posar a disposició del president comarcal per donar suport a tots els municipis petits que no tenen prou infraestructura per poder dur a terme correctament la seva feina.