IniciActualitat › L’ACM participa l’Smart City for the Cit...

L’ACM participa l’Smart City for the Citizens 2018: Urban Mobility a Estònia

31 maig de 2018

El secretari general de l’ACM, Marc Pifarré, ha viatjat aquesta setmana a Estònia, per participar a l’Smart City for the Citizens 2018 a Tartu. Un esdeveniment centrat a parlar de la mobilitat urbana i en com utilitzar les dades per a la planificació de transport públic a les ciutats.

Marc Pifarré ha viatjat a la ciutat de Tur, en representació del món local, amb una delegació catalana liderada pel departament de comunicacions, ciberseguretat i societat digital del govern de la Generalitat de Catalunya. La jornada vol aprofundir sobre quines són les millors pràctiques dels sistemes de transport intel·ligent al món i en com es pot involucrar a la ciutadania en la planificació urbana.

Al llarg del viatge, la delegació catalana haurà servit també per reunir-se amb el tinent d’alcalde de la ciutat de Tartu i director de l’smartcity. La trobada ha servit per intercanviar pounts de vista i per conèixer noves experiències en matèria d’Smart City.

La delegació catalana està integrada també pels regidors de l'Ajuntament de Reus, Marc Arza i la regidora de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès Joana Barbany.