IniciActualitat › L'ACM posa en marxa la 4a edició del M...

L'ACM posa en marxa la 4a edició del Màster en govern local

23 octubre de 2015

L'Associació Catalana de Municipis i Comarques ha posat en marxa una nova edició del Màster en govern Local que des de fa quatre edicions té l'objectiu de formar electes locals per dotar-los de més eines per fer més eficient l'administració.

L'acte d'inauguració es va fer divendres i va comptar amb la presència de la consellera de Governació, Meritxell Borràs, i el president de l'ACM, Miquel Buch.
 
Davant una trentena d'alumnes, la consellera Borràs va destacar que molts dels presents estan treballant a primera fila i, per tant, són els que detecten les necessitats reals del ciutadà. Per aquest motiu, va afirmar que és molt important la formació d'aquestes persones. "Poder oferir al ciutadans la millor adminstració és el que teniu a les vostres mans", va dir.
 
Per la seva banda, el president de l'ACM, Miquel Buch, va destacar que l'entitat municipalista ja ha format més de 8.000 alumnes en els darrers quatre anys i que aquest Màster és el vaixell insígnia de l'ACM. "Un màster interessant que val la pena perquè els que esteu aquí us formeu i us adapteu a les necessitats actuals".
 
Finalment, la vicerectora de la UAB (lloc on s'imparteix el Màster), Montserrat Masoliver va destacar que amb la quarta edició el Màster és una oferta totalment consolidada.
 
L'acte d'insuguració va comptar també amb el secretari general de l'ACM, Marc Pifarré, i el coordinador general de la Diputació de Barcelona, Xavier Forcadell.