IniciActualitat › L’ACM reivindica el paper del món local p...

L’ACM reivindica el paper del món local per fomentar les polítiques d’ocupació

10 febrer de 2015

La vicepresidenta de la Comissió de promoció econòmica i ocupació de l’ACM, Àngels Chacón, va comparèixer al Parlament de Catalunya per exposar el punt de vista de l’entitat sobre el projecte de llei del SOC. Chacon va posar en valor la importància del món local perquè les polítiques d’ocupació siguin eficients. 

La representant de l’ACM va mostrar la seva satisfacció sobre aquest projecte de llei perquè respon a les necessitats reals en matèria de polítiques d’ocupació. Així va manifestar que el món local hi destina el 2% dels seus pressupostos. "Tot i les amenaces que reben constantment com la LRSAL, creiem que hem de posar en valor la feina que s’ha fet al llarg els anys", va dir. “Hi ha molts col·lectius que tenen moltes dificultats per a inserir-se al món laboral i és des dels ens locals on es poden dirigir ajudes reals i eficaces". 
 
Finalment, Chacon va explicar que el món local és l’única administració que té capacitat per gestionar els diferents agents del territori que actuen en aquesta matèria.