IniciActualitat › L’ajuntament de Plans de Sió s’adhereix...

L’ajuntament de Plans de Sió s’adhereix a la central de compres i s’estrena contractant el manteniment d’ascensors

03 febrer de 2020

El petit municipi de Plans de Sió s’adhereix a la central de compres de l’ACM i s’estrena contractant el manteniment d’ascensors per dos aparells en modalitat semi risc. Aquesta població, de poc més de 500 habitants, es beneficia a partir d’ara de qualsevol dels serveis que s’ofereixen des de la central de compres del món local gràcies a la compra agregada.

El servei de manteniment d’ascensors i escales mecàniques es pot contractar en modalitat bàsic, semi risc i tot risc, per aparells elevadors tant interiors com exteriors, així com manteniment a tot risc per escales mecàniques, tot per lots territorials. Actualment ja són 173 els ens que són usuaris d’aquest servei.

Des de la central de compres de l’ACM es fa un seguiment exhaustiu de la normativa sobre la contractació pública així com de les recomanacions i bones pràctiques de les administracions per tal d’incorporar-les a les licitacions que es tiren endavant. Aquesta manera de ser i de fer es concreta en uns valors que regeixen el funcionament de la central de compres. Un d’ells és l’equitat, que permet que els municipis més petits, com és el cas de Plans de Sió, contractin sota les mateixes condicions que els grans.

Localització