IniciActualitat › L’Assemblea, l’AMI i l’ACM refermen el...

L’Assemblea, l’AMI i l’ACM refermen el seu màxim compromís amb la llibertat, la justícia i la democràcia

03 febrer de 2016

Les entitats citades comuniquen que no han rebut cap notificació oficial de la suposada investigació de l’Audiència Nacional.

L'Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM), l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) comuniquen que no han rebut cap notificació oficial ni requeriment d'informació per part dels cossos de seguretat de l'Estat, en relació a les informacions aparegudes en les darreres hores, sobre una possible investigació per part de l'Audiència Nacional per delictes de sedició i rebel·lió. És per aquest motiu, que les tres entitats no poden fer cap valoració oficial per aquest fet.
 
D'altra banda, les tres entitats reafirmen el seu màxim compromís amb la democràcia, la llibertat i la justícia i recorden que totes les seves accions s’han desenvolupat sempre amb un profund sentit cívic i pacífic. Així mateix, les tres entitats continuaran treballant, des dels seus respectius àmbits, i donant ple suport a les accions del Parlament i del Govern de Catalunya, seguint el mandat de les urnes del 27 de setembre.