IniciActualitat › Les Franqueses del Vallès contracta el serv...

Les Franqueses del Vallès contracta el servei d’auditories per alguns dels seus patronats

15 abril de 2021

L’ajuntament de les Franqueses del Vallès aposta per contractar el servei d’auditoria pública i control financer de subvencions per alguns dels seus patronats. En concret, aquest municipi vallesà aposta pel lot d’auditoria de comptes i auditories de compliment de la legalitat pel Patronat Municipal d’Esports i pel Patronat Municipal de Cultura, Educació i Joventut.

Aquest servei, que s’ofereix des de la central de compres de l’ACM, va iniciar les seves operacions el gener de 2020 i des d’aleshores no ha parat de sumar adhesions, fins a les 149 actuals. Els ens locals que hi estiguin interessats poden contractar els serveis d’auditoria pública i control financer de subvencions com a eina eficaç de control efectiu de la totalitat del pressupost general consolidat.

Es posen a disposició un total de cinc lots per a les demarcacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona:

  • Auditoria de comptes i auditories de compliment de la legalitat (RD 424/2017)
  • Auditoria de comptes i auditories de compliment de la legalitat (Auditoria obligatòria)
  • Auditoria operativa
  • Control financer de subvencions
  • Altres treballs en els plans anuals de control financer

Per a més informació sobre aquest servei es pot consultar la pàgina web de la central de compres de l’ACM https://www.acm.cat/compres/productes/auditoria-publica-i-control-financer o bé per escrit al correu electrònic a centraldecompres@acm.cat així com per telèfon al 93 495 16 16

 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL SERVEI D'AUDITORIES DE LA CENTRAL DE COMPRES