IniciActualitat › Les Matinals Prat de la Riba dedicades a les...

Les Matinals Prat de la Riba dedicades a les eleccions municipals del 2015

02 març de 2015

El passat divendres es va iniciar la cinquena edició de les Matinals Prat de la Riba. Un seminari d’actualització per a electes locals que enguany es dedica íntegrament a les eleccions municipals del proper 24 de maig.

El secretari general de l’ACM, Marc Pifarré va ser l’encarregat de donar el tret de sortida a les Matinals on va destacar que “en aquest any especial, volem ser la referència per a resoldre els vostres dubtes i oferir-vos les eines necessàries per afrontar el procés electoral i també el procés postelectoral”.

Per donar aquest suport als electes locals s’ha preparat un temari especial on és previst que s’actualitzin coneixements, s’informi de novetats legislatives, es tractin temes clau com la transparència, el finançament o l’aplicació de la LRSAL. Però sobretot, es donaran eines per a afrontar el procés electoral.

Les Matinals Enric Prat de la Riba van iniciar-se el passat divendres i és duran a terme sis sessions que s’allargaran fins el proper 11 de desembre de 2015 al llarg de sis sessions.