IniciActualitat › Lloret de Mar compra elements individuals de...

Lloret de Mar compra elements individuals de fitness pel municipi

24 gener de 2020

L’ajuntament de Lloret de Mar confia en l’Acord marc de parcs infantils i mobiliari urbà que ofereix la central de compres de l’ACM per adquirir, entre d’altres, elements individuals de fitness que instal·larà a diversos punts del municipi: quatre el·líptiques i tres patins, girs de cintura, rotatoris dobles i bicicletes. Mitjançant la instal·lació d’aquests aparells es permet que els ciutadans puguin fer exercici a l’aire lliure de caire moderat.

A banda dels elements individuals de fitness, Lloret de Mar també ha comprat dues àrees de joc de quatre elements i una de tres, totes elles de metall, així com 30 metres de tancament en fusta per tal de delimitar aquestes àrees de joc per als més petits.

Aquest Acord marc ofereix la possibilitat de comprar elements de joc infantil, també d’inclusius, jocs musicals, de corda i trepa, paviment de cautxú pels parcs infantils i mobiliari urbà, com són bancs, papereres i pilones. A dia d’avui ja són 37 els ens locals que han adquirit qualsevol producte dels que ofereix aquest Acord marc.

Per la seva banda, Lloret de Mar ha confiat en diverses ocasions en els serveis que es posen a disposició des de la central de compres del món local adquirint vehicles a través de l’Acord marc de mobilitat sostenible, pòlisses d’assegurances, subministraments de gas i electricitat, i ordinadors gràcies a l’Acord marc d’equips informàtics.

Localització