IniciActualitat › Malgrat de Mar adquireix 50 ordinadors a tra...

Malgrat de Mar adquireix 50 ordinadors a través de la Central de Compres

16 gener de 2020

El municipi de Malgrat de Mar confia de nou en la central de compres de l’ACM i adquireix 50 ordinadors i diversos accessoris que instal·larà a les seves oficines municipals. En concret, aquest ajuntament del Maresme ha comprat pc’s de sobretaula i pantalles a l’empresa Semic.

Els productes que s’ofereixen a través de l’Acord marc de subministrament d’equips informàtics són diversos i es poden adquirir en modalitat compra o rènting. La oferta és variada i s’adapta a les necessitats que puguin tenir els ens locals: des de pc’s de sobretaula fins a ordinadors portàtils, IMAQ’s, servidors, tauletes tàctils, projectors i solucions multiconferència.

Malgrat de Mar és un ajuntament usuari habitual dels serveis que s’ofereixen des de la central de compres. A banda dels ordinadors, també ha adquirit elements i àrees de joc infantils, vehicles, i té contractades diverses pòlisses d’assegurances. A més, disposa del servei de videoactes, del de manteniment d’ascensors i dels subministraments de gas i electricitat.

Localització