IniciActualitat › Mercè Conesa participa a l’esmorzar organ...

Mercè Conesa participa a l’esmorzar organitzat per alcaldes.eu

05 febrer de 2015

La vicepresidenta de l’ACM i alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa, ha participat aquest dijous 5 de febrer al matí a l’esmorzar organitzat per El Punt Avui i Alcaldes.eu on diversos alcaldes i alcaldesses de ciutats de l’Àrea metropolitana han conversat sobre l’exempleritat dels electes locals, la mancomunació dels serveis o les mesures efectives per a fer front a l’atur.

En referència a l’exemplaritat dels electes locals, Mercè Conesa, en representació de l’ACM ha explicat que el bon exemple que mostrin els electes locals és bàsic. “Ara el que cal és aprofundir per incorporar els valors de l'ètica universal a la nostra societat”, ha manifestat Conesa. 
 
Pel que fa a la mancomunació dels serveis, l’alcaldessa de Sant Cugat ha explicat que és prioritària, ja que s’aconsegueix ser més eficients i destinar els recursos a altres inversions. 
 
L’esmorzar d’alcaldes.eu ha comptat amb la presència de Xavier Trias, alcalde de Barcelona i president de l’AMB, Raquel Sánchez, alcaldessa de Gavà, Pilar Díaz, alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, Ana del Frago, alcaldessa de Barberà del Vallès, Joan Ramon Casals, alcalde de Molins de Rei, Salvador Prat, alcalde d’Olesa de Montserrat, Francesc X. Garcia, alcalde de Mongat, Ismael Àlvarez, alcalde de Pallejà, Ester Pujol, alcaldessa de Tiana i Isidre Sierra, alcalde de Sant Climent de Llobregat.