IniciActualitat › Més de 50 persones assisteixen a la sessió...

Més de 50 persones assisteixen a la sessió sobre com cobrir les responsabilitats dels electes i el personal de l'administració local

30 setembre de 2019

L'auditori de l'ACM ha acollit aquest dilluns 30 de setembre una sessió formativa adreçada a tractar el tema de les responsabilitats d'electes i personal del món local. La jornada ha comptat amb un ple absolut a la sala, amb unes 50 persones. L'objectiu era tractar la responsabilitat en l'exercici de les seves funcions.

El president de l'ACM, Lluís Soler, ha destacat durant la inauguració que un dels serveis pilar de l'Associació és formar a càrrecs electes i treballadors públics i que és vital per "oferir el servei que mereix la ciutadania des del treball i l'esforç, però també des del coneixement i l'experiència". Precisament, ha destacat que aquesta constant formació és un dels segells de qualitat que té l'ACM.

La sessió ha comptat amb una primera introducció sobre danys i responsabilitats al món local a càrrec de Francesc Homs, advocat i membre de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat de Catalunya. També s'ha parlat de la responsabilitat personal i les possibles conseqüències econòmiques, la responsabilitat com a gestors d'una administració pública i la responsabilitat civil i patrimonial amb professionals d'AIG, VidaCaixa i Zurich Insurance.