IniciActualitat › Miquel Buch: "El món local ha de tenir...

Miquel Buch: "El món local ha de tenir un paper clau després del 27S"

11 setembre de 2015

L’Associació Catalana de Municipis, encapçalada pel seu president, Miquel Buch, ha fet la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova per commemorar la Diada Nacional de Catalunya. Una diada en què el president ha reclamat que el món local tingui un paper clau després de les eleccions del 27S.

"Aquesta és la Diada de la democràcia i la llibertat, en què la ciutadania ha de tenir dret a poder decidir quin futur vol per al seu país” ha apuntat el president de l’ACM, Miquel Buch, qui ha destacat també, que el 27s ha de ser una festa de la democràcia i de la llibertat.

El també alcalde de Premià de Mar ha reivindicat que un cop hagin passat les eleccions del proper dia 27 de setembre, "en funció dels resultats, el món local tingui un protagonisme clar i decisiu per esdevenir una veritable estructura d’estat". Així mateix ha recordat que l'ACM, entitat municipalista de referència a Catalunya, vol que des del món local es defineixi com han de ser els ajuntaments del futur per ser veritables eines perquè els ciutadans se sentin millor representants i tinguin una millor qualitat de vida.

Com cada any, l’ofrena floral s’ha dut a terme conjuntament amb la Federació de Municipis de Catalunya.