IniciActualitat › Miquel Buch explica els serveis de l’ACM a...

Miquel Buch explica els serveis de l’ACM als alcaldes i alcaldesses del Vallès Oriental

11 febrer de 2015

El president de l’ACM, Miquel Buch, ha assistit aquest matí al consell d’alcaldes del Vallès Oriental on ha presentat els serveis de l’ACM a tots els alcaldes i alcaldesses de la comarca. 
 
Buch ha explicat que l’ACM és l’entitat de referència del món local en l’àmbit de la formació. Ha destacat que darrerament l’entitat municipalista ha posat en marxa nous cursos de formació destinats a electes locals de cara a les properes eleccions municipals.

 El també alcalde de Premià de Mar ha posat en valor la importància que totes les administracions locals vagin unides per fer front a les diferents demandes del municipalisme català. Ajuntaments, Consells Comarcals, EMD’s i Diputacions tenen un pes molt important i cal que treballin coordinadament.

 Finalment, el president de la primera entitat municipalista a Catalunya ha explicat els diferents serveis que ofereix l’ACM a través de la Central de Compres del món local. Actualment s’ofereixe la possibilitat d’adquirir agregadament els serveis d’electricitat, gas, assegurances, vehicles i equips multifunció. Així mateix, ha explicat que properament la Central de compres oferirà la possibilitat d’adquirir màquines per a les brigades municipals i paper d’oficina.