IniciActualitat › Moció de resposta a la sentència del TS i ...

Moció de resposta a la sentència del TS i per demanar l'amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret a l'autoderminació

14 octubre de 2019

L'AMI i l'ACM han enviat als ajuntaments catalans una moció de rebuig a la sentència condemnatòria del TS respecte a l'1-O. Aquí us la podeu descarregar:

 

DESCARREGAR LA MOCIÓ 

 

S'’ha proposat a tots els electes catalans que, per mostrar el rebuig institucional, sol·licitin la convocatòria d’un ple extraordinari en les properes 72 hores amb un sol punt a l’ordre del dia que sigui l’aprovació d’una moció per demanar l’amnistia dels presos. Aquesta moció manifesta el rebuig a la sentencia condemnatòria, constatant que “representa una regressió dels drets i les llibertats de la ciutadania de Catalunya” i reclama la llibertat “immediata” dels presos polítics i també la seva amnistia, així com per als exiliats. També reivindica el dret a l’autodeterminació “per resoldre el conflicte polític existent, per via democràtica i pacífica”.

Al mateix temps, també s’ha proposat als ajuntaments catalans que suspenguin tota l’activitat institucional, fins que no se celebri el ple extraordinari. La voluntat és mostrar amb aquesta suspensió el rebuig frontal a la sentència condemnatòria i fer evident que estem vivint un context polític anormal que vulnera les llibertats i drets individuals.

Localització