IniciActualitat › Molins de Rei contracta el manteniment de 21...

Molins de Rei contracta el manteniment de 21 ascensors, dos muntacàrregues i dues escales mecàniques a través de l’ACM

10 maig de 2019

El municipi de Molins de Rei ha confiat el manteniment de 21 ascensors, dos muntacàrregues i dues escales mecàniques a través de l’Acord marc de l’ACM. En concret, ha optat pel manteniment de semi-risc pels ascensors, 17 interiors i 4 exteriors, també semi–risc pels dos muntacàrregues, i tot risc per les escales mecàniques. L’empresa adjudicatària per la zona del Baix Llobregat és ERSCE.

El servei de manteniment d’ascensors i escales mecàniques contempla tres opcions: bàsic, semi–risc i tot risc pels ascensors interiors i exteriors i muntacàrregues, i tot risc per les escales mecàniques, dividits per lots territorials on les diverses empreses tenen adjudicades les diferents zones del territori. Cal destacar que el manteniment de semi–risc inclou 22 reparacions i substitucions que, segons el Gremi d’Instal·ladors, són les que poden ser més habituals.

L’Ajuntament de Molins de Rei utilitza alguns dels serveis que es presten des de la Central de Compres de l’ACM. En concret, ha apostat per la mobilitat sostenible, els vehicles de serveis generals, el subministrament elèctric, impressió i multifunció i equips informàtics. Amb la seva aposta pel manteniment d’ascensors ja són 133 els ens locals que utilitzen aquest servei que va ser adjudicat el juliol de 2017.

Localització