IniciActualitat › Mollet del Vallès contracta el manteniment ...

Mollet del Vallès contracta el manteniment de 29 ascensors, dues escales mecàniques i un muntacàrregues a través de l’ACM

04 maig de 2021

Mollet del Vallès aposta pel servei de manteniment d’aparells elevadors i escales mecàniques per tal de vetllar pel bon funcionament de 29 ascensors, dues escales mecàniques i un muntacàrregues, tot en modalitat tot ric, per dos anys.

Mitjançant aquest servei es pot contractar el manteniment d’ascensors interiors i exteriors en modalitat bàsica, semi-risc i tot risc, així com el d’escales mecàniques i muntacàrregues, en modalitat tot risc. Aquest servei va iniciar les seves operacions el juliol de 2017 i des d’aleshores l’han contractat 226 ens locals. Actualment s’està treballant en un nou Acord marc que permetrà, a qui ho desitgi, poder contractar aquest servei, que tanta bona acollida ha tingut entre els ens locals.

Des de Mollet del Vallès s’utilitza freqüentment la central de compres de l’ACM per tal de contractar diversos dels serveis que s’hi ofereixen. A banda del manteniment d’ascensors, Mollet del Vallès ha contractat els subministraments de gas, electricitat i paper, equips d’impressió i multifunció, assegurances i DEA.