IniciActualitat › Els municipis de Vallclara i Montagut i Oix ...

Els municipis de Vallclara i Montagut i Oix comencen a beneficiar-se de la Central de Compres de l'ACM

27 agost de 2021

Dos nous municipis, Vallclara (La Conca de Barberà) i Montagut i Oix (La Garrotxa) s'han incorporat i adherit a la Central de Compres del món local i, d'aquesta manera, ja es poden beneficiar dels avantatges que ofereix la compra agregada.

De moment, s'han estrenat en l'adquisició d'equips d'impressió i multifunció per cobrir les necessitats que tenen. També s'hi ha sumat la Fundació Educació i Art (FEDUART), que depèn de l'Ajuntament de Vic, i que per primera vegada ha fet ús de l'Acord marc d'equips informàtics i d'equips d'impressió.

Tot ells tenen a disposició 16 productes i serveis, en cas que en tinguin necessitat. Aquest setembre està previst anunciar el nou Acord marc del servei de manteniment d'ascensors i elements elevadors, que s'ha licitat en els últims mesos incorporant més prestacions i novetats per cobrir les necessitats dels ens locals i mantenint els lots territorials. També s'està treballant per definir el nou Acord marc de mobilitat sostenible, que abans de finals d'any podria estar disponible, i que donarà una gamma molt més àmplia de vehicles elèctrics i híbrids.

Actualment, més de 1.300 ens fan ús de la Central de Compres de l'ACM i s'estalvien tots els processos de contractació pública, garantint la màxima seguretat jurídica i un estalvi econòmic.