IniciActualitat › El nou Acord marc d’assegurances de Vida i...

El nou Acord marc d’assegurances de Vida i Responsabilitat Civil i Patrimonial entra en vigor

06 maig de 2019

Un dels primers serveis de la Central de Compres de l’ACM, el de pòlisses i mediació d’assegurances, compta amb una novetat: el nou Acord marc d’assegurances de Vida i Responsabilitat Civil i Patrimonial entra en vigor. L’assegurança de vida cobreix la defunció i/o invalidesa per qualsevol causa, sigui accidental o natural, i l’empresa adjudicatària és Vidacaixa. Per la seva banda, Zurich és l’asseguradora que facilita la pòlissa de responsabilitat civil i patrimonial, que cobreix l’ens local davant de reclamacions de tercers, tant indemnització com defensa.

Actualment, també s’està preparant una nova licitació per a les pòlisses de defensa jurídica, responsabilitat de càrrecs electes i accidents, amb previsió que entrin en vigor l’1 de gener de 2020. A més, es licitarà de nou l’assegurança de vehicles que va quedar deserta en l’ocasió anterior.

L’Acord marc de pòlisses d’assegurances i servei de mediació compta amb més de 600 ens adherits, i inclou sis pòlisses adjudicades amb condicions avantatjoses i àmplies cobertures a preus competitius, i el servei de mediació d’assegurances. Podeu ampliar la informació en el nostre APARTAT WEB.