IniciActualitat › Nou acord marc de maquinària tècnica per a...

Nou acord marc de maquinària tècnica per a brigades municipals

07 octubre de 2020

La Central de Compres de l’ACM amplia el seu catàleg de serveis per als ens locals i ha inclòs un nou acord marc de maquinària tècnica per a les brigades municipals. Aquest servei està estructurat en 48 lots que ofereixen un ampli ventall d’opcions per al manteniment dels carrers de les ciutats i pobles d’arreu del país.

Les incorporacions més destacable d'aquest nou acord marc són els vehicles elèctrics i híbrids destinats a substituir la flota actual, majoritàriament diesel. Una altra novetat és que s’introdueix la modalitat rènting per tal d’adquirir les màquines, ja que fins ara només existia la possibilitat d’adquirir-les mitjançant compra. A més, s’amplien els equips licitats incidint en els de neteja viària en episodis de neu, equips i instruments destinats al manteniment de parcs i jardins, així com l’equipament requerit pels cementiris de gestió municipal. Aquesta nova oferta segueix l'aposta de l'ACM per la sostenibilitat i l'estalvi energètic.

Així doncs, els ens locals que estiguin interessats podran adquirir furgonetes grans i petites, escombradores d'aspiració, camionets amb caixa oberta, bolquet i/o plataforma elevadora, grua municipal, elevadors i equipaments per a la neu, tallagespa, bufadors, motosserra i desbrossadores amb tots els avantatges que proporciona la central de compres de l'ACM. Un total de 15 empreses han estat adjudicatàries dels diversos lots.

Per a més informació sobre aquest Acord marc podeu consultar la web de la central de compres o bé escriure a centraldecompres@acm.cat