IniciActualitat › Nou contracte de subministrament de Gas a pa...

Nou contracte de subministrament de Gas a partir de l'1 de gener de 2024

20 desembre de 2023

Aquest passat 14 de novembre es va adjudicar el nou contracte de subministrament de gas natural amb l’obtenció d’una rebaixa superior al 30% sobre els preus actuals.
 
L’actual contracte es va licitar per dues vegades durant el juny i juliol de 2022. Era un moment de forta convulsió dels preus energètics, on després de quedar desert la primera licitació, en una segona, es va obtenir una oferta que ha permès disposar d’un contracte de subministrament de gas per a tots els ens adherits.
 
Afortunadament, els temps han anat millorant pel que fa a l’aprovisionament energètic i, passats un parell de trimestres de l’execució del contracte, es va anar evidenciant que el preu aconseguit estava quedant fora de mercat per la part alta. És per aquesta raó, i amb l’objectiu d’assolir un bon preu que es va decidir licitar de nou el contracte.
 
A partir de l’1 de gener de 2024 aquest nou contracte substituirà l’actual amb els preus de Baixa i Alta pressió que s’indiquen a les taules següents.
 
Cal destacar que el nou contracte ha estat adjudicat a la mateixa empresa que presta actualment el servei, fet que no suposarà fer canvi de comercialitzador.
 
Al tractar-se d’un nou contracte caldrà que les entitats locals s’adhereixin de nou, podent prendre l’acord d’adhesió a aquest nou contracte durant el mes de desembre, per a ser efectiu l’1 de gener del 2024.

A la nostra pàgina web, podreu consultar tota la informació que considerem del vostre interès. APARTAT NOU ACORD MARC GAS NATURAL