IniciActualitat › Nous cursos del Programa AFEDAP 2023 per aqu...

Nous cursos del Programa AFEDAP 2023 per aquest gener i febrer

11 gener de 2023

El proper 16 de gener iniciem nova oferta formativa emmarcada en el primer trimestre de 2023 de l'oferta formativa dins el programa AFEDAP 2023, destinat als treballadors públics locals, que està impulsat per les diputacions de Lleida, Girona i Tarragona i l'ACM. En total, hi ha previstos 5 nous cursos per als mesos de gener i febrer.

Les noves accions formatives s'inicien amb un curs de protocol i relacions institucionals que ja serà la segona edició, després de l'èxit de la primera. També està previst un curs d'avaluació de polítiques públiques i un altre sobre la gestió del temps. També s'oferirà una acció formativa sobre la concertació social en el servei d'atenció a les persones. Finalment, es torna a oferir el curs bàsic de contractació per a personal no jurista, que ja ha tingut diverses edicions i que es realitza a través de nou sessions formatives.

Totes les propostes formatives es faran a través de videoconferència i les places són limitades. Estan pensades només per als treballadors públics de l’administració local, de les demarcacions de Lleida, Girona, Tarragona i les comarques de Barcelona adherides al Pla AFEDAP.

L'oferta formativa està penjada a l'APARTAT DE FORMACIÓ de la web de l'ACM, des d'on es pot formalitzar la inscripció dins de cada proposta formativa específica. També, podeu consultar el PROGRAMA FORMATIU en format pdf. A continuació, trobareu totes les sessions formatives:

 

  • Curs de protocol i relacions institucionals en l'àmbit de les administracions locals. 2a part - Dies: 16, 23 i 30 de gener, i 6 de febrer. MÉS INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS