IniciActualitat › Obertes les inscripcions per a l'Escola...

Obertes les inscripcions per a l'Escola de Governs Locals 2022, que tindrà lloc el 16 i 17 de setembre

04 agost de 2022

Aquest 2022 torna l'Escola de Governs Locals de l'ACM. Després de l'edició el 2019 a Núria i la pandèmia, us proposem una tornada al curs polític 2022-2023 per estar a punt per a les municipals. Durant la tarda i vespre del divendres 16 de setembre i el matí del dissabte 17 de setembre es duran a terme tallers i formacions en clau preelectoral adreçades específicament a electes i tècnics de l'administració local i a futur candidats i candidates a les municipals 2023.

El format serà en dos dies: divendres 16 de setembre tarda i vespre i dissabte 17 de setembre matí, amb pernoctació inclosa opcional a l'Hotel Gran Palas de Vila-seca (es pot tramitar inscripció amb pernoctació o sense). 

En la primera jornada comptarem amb una lliçó inaugural sobre el comportament electoral a Catalunya en unes municipals. Es presentarà l’Estudi del Baròmetre municipal de l’ACM sobre “Expectatives i demandes ciutadanes per les eleccions municipals del 2023” i es duran a terme dos tallers que pivotaran en com els participants perceben en la seva realitat municipal les conclusions de l’estudi, i en com aborden les respostes i polítiques a emprendre de cara el final del mandat.

El dissabte s’iniciarà amb una sessió magistral inspiradora sobre la innovació en la gestió pública municipal, i continuarà amb unes píndoles formatives sobre lideratge i emprenedoria des de les administracions locals, sobre les claus per assolir la transformació d’un municipi i en com emprendre grans projectes des de la col·laboració publicoprivada local.

L’Escola de Governs Locals també comptarà el dissabte amb una taula de periodistes per glossar l’estat de l’opinió pública de la pàgina política municipal a nou mesos vista de les eleccions.

MÉS INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS (clicar aquí)