IniciActualitat › Obertes les inscripcions per les comissions ...

Obertes les inscripcions per les comissions sectorials de l'ACM

08 febrer de 2016

L’Associació Catalana de Municipis i Comarques obre el període de constitució i inscripció a les comissions sectorials. Per aquest motiu, us expliquem com funcionen i quin és el procés per inscriure-us-hi. Agrairíem que féssiu extensiu aquest correu als vostres companys de consistori, ja que la vostra participació és vital per millorar el municipalisme i la defensa del món local davant aquells aspectes i normatives que l’afecten. 

QUÈ SÓN?
 
Les Comissions sectorials de l’ACM són l’àmbit de reflexió i debat sectorial que permet el coneixement a fons dels temes que competeixen al món local i la connexió constant amb la realitat diversa dels ens locals de tot el país. Els objectius bàsics de les comissions són promoure el treball sectorial dels ens locals i defensar els seus àmbits competencials.
 
QUINES COMISSIONS SECTORIALS HI HA?
 
En aquest nou mandat es constituiran 14 comissions, procurant abastar tots els àmbits sectorials de competència local i que són:
 
-          Benestar Social i Participació
-          Cultura i Llengua
-          Ensenyament
-          Promoció Econòmica i Ocupació
-          Salut
-          Turisme
-          Urbanisme, Habitatge i Infraestructures
-          Esports
-          Funció Pública
-          Hisendes Locals
-          Igualtat i Nova Ciutadania
-          Interior i Seguretat
-          Medi Ambient i Sostenibilitat
-          Petits Municipis
-          Fòrum de Joves Electes (ja constituït)
 
Les comissions sectorials estan obertes a electes i tècnics de tots els ens locals associats a l’ACM. En el darrer període més de 1.300 electes i tècnics locals van participar de l’activitat de les diferents comissions i és molt important tornar a comptar amb la vostra participació massiva en aquest nou període. 
 
 
COM EM PUC INSCRIURE?
 
Per a fer efectiva la vostra inscripció només cal que ompliu degudament el formulari que trobareu en el següent enllaç www.acm.cat/participacio 
 
Us podeu inscriure a més d’una comissió sectorial, sense límit, encara que recomanem no fer-ho de forma indiscriminada, sinó en aquells àmbits que siguin realment del vostre interès.
 
També recordem que els electes de fins a 35 anys d’edat us podeu inscriure al Fòrum de Joves Electes que ja està en funcionament.
 
Per a qualsevol dubte que tingueu podeu dirigir-vos a comissions@acm.cat o bé per telèfon al 934961616, demanant per Comissions o a les extensions 207 (Anna) o 220 (Quim).