IniciActualitat › Palau-saverdera contracta diversos lots del ...

Palau-saverdera contracta diversos lots del servei d’eficiència en l’enllumenat públic a través de la Central de Compres

26 maig de 2021

L’ajuntament de Palau-saverdera confia en el servei d’eficiència en l’enllumenat públic per tal de contractar dos dels lots que s’hi ofereixen: el de subministrament, instal·lació i manteniment de punts de llum LED; i el manteniment de punts de llum.

Pel que fa al lot de subministrament, instal·lació i manteniment, aquest municipi instal·larà més de 140 punts de llum LED a diversos punts de la vila. Sobre el manteniment, ha contractat tenir cura de gairebé 800 punts de llum no LED que ja té instal·lats a la població. Així doncs, aquest petit municipi de l’Alt Empordà aposta per la renovació del seu enllumenat a través de la tecnologia LED, que suposa un estalvi econòmic i una aposta per la sostenibilitat.

Aquest servei ofereix diverses opcions en referència a l’eficiència energètica de l’enllumenat públic, com són el diagnòstic i auditoria energètica, el subministrament, instal·lació i manteniment que ja s’ha apuntat, i els contractes de gestió energètica. Actualment, ja són 181 els ens locals que ha contractat un o més d’un lot dels que s’hi ofereixen.

 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL SERVEI D'EFICIÈNCIA ENERGÈTICA