IniciActualitat › Pinós i Hostalric enceten els tallers poste...

Pinós i Hostalric enceten els tallers postelectorals personalitzats de l'ACM per a nous governs municipals

17 juliol de 2019

Una representació dels equips de govern dels municipis de Pinós i Hostalric van assistir a la primera sessió dels nous tallers exprés postelectorals de l'ACM. Es tracta d'una iniciativa personalitzada i d'un sol dia on es resolen dubtes i, sobretot, es donen eines i estratègies per afrontar el pla de mandat i organitzar el govern municipal.

Cada equip va comptar amb dos àmbits de formació diferents, que van fer de manera separada. En una es va parlar sobre com organitzar i assolir una planificació de govern, mentre que en la segona es va explicar com ordenar i aconseguir un millor govern amb repartiment de tasques. Cada sessió tenia una primera part teòrica, amb molta interacció amb els participants, i també una part pràctica per tal de veure com es plasmen els coneixements o estratègies.

Els tallers busquen millorar la presa de decisions i planificació dels equips de govern municipal, un cop s'ha elaborat el cartipàs. Les inscripcions estan obertes i està previst fer més sessions els dies: 18 de juliol, i 3, 5, 12, 17, 19 i 26 de setembre.

MÉS INFORMACIÓ i INSCRIPCIONS en aquest enllaç

De cara a l'octubre es realitzaran un altre tipus de tallers més centrats en els regidors i les àrees temàtiques dels ajuntaments. Primer amb una visió general de l'organització de l'ajuntament i després sobre matèries concretes.