IniciActualitat › Posem a l'abast dels ens locals un nou ...

Posem a l'abast dels ens locals un nou servei de la Central de Compres: el subministrament d'uniformitat per a policia local i agents de protecció civil

12 novembre de 2020

Des d'aquest mes de novembre la Central de compres del món local, impulsada per l'ACM, ja ofereix un nou servei als ens locals. Es tracta del subministrament d’uniformitat per a policia local i agents de protecció civil. Aquest nou servei és el 16è producte i permet que els ens locals puguin comprar el vestuari i els complements en les millors condicions.

Hem estructurat aquest servei en quatre lots diferents, tres d’ells per a la policia local i un per a la protecció civil.

  • Lot 1. Uniformitat per a la policia local
  • Lot 2. Complements per a la policia local
  • Lot 3. Càmeres corporals per a la policia local
  • Lot 7. Vestuari per als agents de protecció civil

Els lots 1, 2 i 7 us permeten d’escollir entre diferents empreses adjudicatàries, mentre que el lot 3 és d’adjudicatari únic. Les empreses que formen part de l’Acord marc són:

1.      Crea Uniformes S.L.
2.      Dextron Ingeniería de la Telecomunicación S.A.
3.      Insigna Uniformes S.L.
4.      Mac Uniformes S.L.
5.      Sagres S.L. – Partenón
6.      Satara Seguridad
7.      Suministros Especiales Miltec
8.      Soluciones Técnicas 2000 S.L. (Soltec 2000)
9.      Usis Guirao S.L.
 
A l'APARTAT D'UNIFORMITAT POLICIAL podeu consultar tota la informació ben detallada del material disponible, així com els seus preus, les empreses que els subministren i les persones de contacte de cadascuna d’elles per si necessiteu alguna informació més detallada del producte.

El procediment per tal de contractar aquest nou servei és ben senzill. Caldrà complimentar degudament l’apartat dels acords del model d'acord d’adhesió per tal que l’empresa tingui ben especificat què és el que necessiteu adquirir, i validar aquest acord mitjançant ple, junta de govern o decret d’alcaldia. Després haureu de fer-lo arribar a l’empresa adjudicatària i també a l’ACM, preferentment per e-Notum mitjançant el correu centraldecompres@acm.cat.

Al catàleg de la Central de Compres es poden trobar tots els serveis que els podem oferir a dia d’avui. CATÀLEG DE LA CENTRAL DE COMPRES