IniciActualitat › Premià de Dalt adquireix paper a través de...

Premià de Dalt adquireix paper a través de la central de compres

29 juliol de 2020

L’ajuntament de Premià de Dalt confia per primera vegada en l’Acord marc de subministrament de paper i adquireix 600 paquets de paper reciclat DINA4. Aquest servei ofereix la possibilitat d’escollir entre dos formats, DINA4 i DINA3, tres qualitats de  paper verge i dues de paper reciclat.

L’empresa adjudicatària del subministrament de paper és Lyreco i el termini de lliurament és d’entre dos i cinc dies, depenent de la zona del territori des d’on es faci la comanda. Cal destacar també que, un cop més, des de l’ACM s’aposta per la sostenibilitat i aquest fet es constata en el preu del paper: el del reciclat és entre un 5,5 i un 17,5% més econòmic que el del verge.

El municipi maresmenc de Premià de Dalt és un usuari habitual de la central de compres de l’ACM i dels serveis que s’hi ofereixen. De fet, el subministrament de paper era un dels pocs que, fins ara, no havia contractat; ja que ja utilitza els subministraments de gas i electricitat, les assegurances, impressió i multifunció, videoactes i mobilitat sostenible.

Localització