IniciActualitat › Premis a la innovació de les fires de Catal...

Premis a la innovació de les fires de Catalunya per a l'any 2016

05 setembre de 2016

Avui s’ha publicat al DOGC l’ORDRE EMC/229/2016, de 29 d'agost, de convocatòria dels Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya per a l'any 2016.

OBJECTE: Aquests Premis van destinats a distingir els resultats de les organitzacions firals catalanes que han aplicat amb èxit un pla, un mètode o una tècnica que suposi millores considerables, documentades i mesurables de la innovació, la qualitat i la productivitat en els procediments de gestió de la mateixa organització o d'alguna de les activitats firals que realitzen.
 
PREMIS: Els premis per a l'any 2016 consisteixen en un trofeu i un diploma acreditatiu per a cada una de les entitats guardonades. Els Premis es poden declarar deserts si la Comissió d'avaluació ho considera oportú.

EMPRESES I INSTITUCIONS CANDIDATES: Poden ser candidates a aquests Premis les entitats firals inscrites al Registre d'activitats firals de Catalunya.

PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS: El termini de presentació de les sol·licituds s'inicia l'endemà de la publicació d'aquesta Ordre al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) i finalitza el dia 10 d'octubre de 2016.
 
ENLLAÇ PUBLICACIÓ