IniciActualitat › Santa Eulàlia de Riuprimer, Tona, Sant Mart...

Santa Eulàlia de Riuprimer, Tona, Sant Martí d’Albons i Folgueroles,primers Ajuntaments en adherir-se a l'Acord marc de plaques fotovoltaiques

08 maig de 2023

Els ajuntaments de Santa Eulàlia de Riuprimer, Tona, Sant Martí d’Albons i Folgueroles han estat els primers en adherir-se a l'Acord marc de subministrament, instal·lació i manteniment d’equips de generació d’energia solar fotovoltaica que la Central de Compres de l'ACM va posar en marxa el passat abril. 

Aquest nou Acord marc facilita als ens locals la posada en marxa de projectes d'autoconsum voltaic i proporciona equips per a la generació d’energia solar fotovoltaica, instal·lació i legalització de pèrgoles fotovoltaiques; instal·lació i legalització del punt de recàrrega semiràpida; manteniment i gestió del punt de recàrrega; instal·lació i legalització d’equips per a la generació d’energia solar fotovoltaica i servei de manteniment preventiu especialitzat i/o instal·lació d’equips per a la generació d’energia solar fotovoltaica. En aquest sentit, els ajuntaments de Lliçà d’Amunt, Pont de Molins, Premià de Mar i Santa Eulàlia de Ronçana ja han adquirit punts de recàrrega i serveis de manteniment. 

L'Acord marc de subministrament, instal·lació i manteniment d’equips de generació d’energia solar fotovoltaica adjudica un lot d'àmbit tot Catalunya per al subministrament de plaques fotovoltaiques monofàsiques i trifàsiques amb o sense inversors híbrids amb potències des dels 2 kWn als 270 kWn. A més també inclou elements accessoris que permeten una major adequació de les instal·lacions a les necessitats dels ens locals. Mitjançant la confecció de lots veguerials, s'han seleccionat fins a un màxim de 10 empreses, tant pel subministrament i instal·lació d'aquest mateix tipus de plaques fotovoltaiques com pel manteniment de les instal·lacions fotovoltaiques ja operatives. L'oferta de manteniment també contempla la possibilitat d'instal·lar nous equips fruit del mateix manteniment o de l'ampliació de les instal·lacions de generació d'energia solar fotovoltaica.

Per a més informació podeu consultar la web o posar-vos en contacte amb l'oficina de seguiment de contractes (centraldecompres@acm.cat) telèfon 93 496 16 16 ext. 104