IniciActualitat › Roses ja disposa del vehicle policial adquir...

Roses ja disposa del vehicle policial adquirit a través de la central de compres de l’ACM

04 desembre de 2019

L’Ajuntament de Roses aposta per la central de compres de l’ACM per tal d’adquirir un vehicle per a la seva policia local. En concret, aquest municipi de l’Alt Empordà ha adquirit via rènting un Seat Ateca.

Aquest vehicle va equipat amb tot allò que necessita la policia local per tal de fer la seva feina de patrullatge, vigilància, seguretat ciutadana i trasllat de detinguts, ja que disposa de l’equipament necessari per realitzar aquesta tasca. Com Roses, són molts els ens locals que confien en l’Acord marc de mobilitat sostenible que posa a disposició vehicles de tot tipus, ja siguin elèctrics, híbrids i de motor de combustió, tant de compra com en modalitat rènting. A més, aquest Acord marc permet també la transformació de vehicles així com el subministrament, manteniment i gestió dels punts de recàrrega semi-ràpida. Actualment, són 285 els usuaris d’aquest Acord marc.

Actualment, l’ajuntament de Roses té contractats diversos dels serveis que s’ofereixen des de la central de compres de l’ACM. En concret, és usuari dels subministraments de gas i electricitat, servei de pòlisses i mediació d’assegurances, i el manteniment d’aparells elevadors i escales mecàniques.

Localització