IniciActualitat › Sabadell aposta pel vehicle elèctric adquir...

Sabadell aposta pel vehicle elèctric adquirint 6 cotxes i 18 furgonetes fent ús de la central de compres de l’ACM

12 setembre de 2019

L’ajuntament de Sabadell fa una aposta clara pel vehicle elèctric i confia en l’Acord marc de mobilitat sostenible de l’ACM per adquirir 6 vehicles i 18 furgonetes per a la seva flota. En concret, aquesta ciutat del Vallès Occidental ha adquirit el model Nissan Leaf per als vehicles i el Nissan NVE200 per a les furgonetes.

Aquest Acord marc permet l’adquisició de vehicles de serveis generals i policials elèctrics, híbrids i de motor de combustió en la modalitat de compra o rènting. A més, inclou la opció de fer transformació de vehicles així com el subministrament, manteniment i gestió dels punts de recàrrega semi-ràpida per als vehicles elèctrics. L’aposta de l’ACM per la mobilitat sostenible és un fet i cada cop són més els ens locals que hi creuen i que veuen en els vehicles elèctrics i híbrids una manera de tenir cura dels seus municipis i del medi ambient. Actualment, ja són 274 els ens locals que confien en aquest Acord marc.

Sabadell és un dels ens locals que aposta per la central de compres per adquirir diversos serveis que necessita pel bon funcionament de la ciutat: subministraments de paper, gas i electricitat, assegurances, manteniment d’ascensors i equips informàtics. Gràcies a la compra agregada s’ofereixen serveis en condicions econòmiques molt avantatjoses, mitjançant un procediment simple i àgil i amb la més escrupolosa seguretat jurídica que marca la Llei de contractes del sector públic.

Localització