IniciActualitat › Salou s’adhereix a l’Acord marc de video...

Salou s’adhereix a l’Acord marc de videoactes que ja compta amb 76 usuaris

28 novembre de 2019

L’ajuntament de Salou s’adhereix a l’Acord marc de videoactes, servei que ja compta amb 76 ens locals com a usuaris. Aquesta població del Tarragonès ha adquirit el sistema de videoactes,  la retransmissió en directe, l’equip de control així com el manteniment i l’allotjament amb l’empresa Semic.

El servei de videoactes, vigent des de desembre de 2016, permet estalviar temps en la transcripció de les actes dels plens municipals, ja que reflecteix de manera fefaent el contingut de les intervencions, així com els acords presos mitjançant la signatura digital de l’acta de la sessió. Alhora, permet de forma opcional emetre en directe les sessions, és a dir, en streaming, fet que aporta encara més transparència a les reunions plenàries.

A més de les anteriors són més encara les avantatges que suposa contractar el servei de videoactes: ordre, transparència i projecció.

L’ajuntament de Salou utilitza algun dels serveis que oferim des de la central de compres de l’ACM: ha adquirit vehicles a través del nostre Acord marc de mobilitat sostenible i, a més, utilitza el de manteniment d’aparells elevadors i escales mecàniques per tal de tenir cura d’alguns dels ascensors instal·lats en dependències municipals.

Localització