IniciActualitat › Sant Boi de Llobregat contracta totes les p...

Sant Boi de Llobregat contracta totes les pòlisses d’assegurances que s’ofereixen des de la central de compres de l’ACM

08 abril de 2021

L’ajuntament de Sant Boi de Llobregat confia novament en la central de compres de l’ACM i ho fa per contractar totes les pòlisses que s’ofereixen dins del servei d’assegurances i mediació. Així doncs, aquest municipi del Baix Llobregat ha contractat les pòlisses d’accidents (Zurich), vehicles (FIATC), responsabilitat de càrrecs electes (AIG), defensa jurídica i reclamació de danys (ARAG), responsabilitat civil i patrimonial (Zurich) i danys a edificis (Catalana Occidente), i també el servei de mediació (Ferrer & Ojeda Asociados).

Aquest servei ja compta amb 700 ens adherits que veuen que mitjançant la contractació obtenen l’adjudicació de les pòlisses amb condicions avantatjoses i cobertures àmplies, tot amb uns preus molt competitius.

Cal destacar que Sant Boi de Llobregat és un usuari habitual de la nostra central de compres. A banda de la recent contractació del servei de mediació i pòlisses d’assegurances, també ha confiat en els subministraments de paper, gas i electricitat, així com en el sistema de videoactes i l’adquisició de vehicles.

 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL SERVEI D'ASSEGURANCES