IniciActualitat › Sant Feliu de Guíxols contracta diversos lo...

Sant Feliu de Guíxols contracta diversos lots del servei d’auditoria pública i control financer de subvencions

09 novembre de 2020

Des de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols es confia novament en la Central de Compres de l’ACM. En aquesta ocasió, per tal de contractar diversos lots del servei d’auditoria pública i control financer de subvencions. En concret, aquest municipi del Baix Empordà ha contractat el lot de control financer de subvencions i el d’altres treballs en els plans anuals de control financer.

Mitjançant aquest servei, els ens locals poden contractar els serveis d’auditoria pública i control financer de subvencions com eina eficaç de control efectiu de la totalitat del pressupost general consolidat. Des que aquest servei va començar a estar operatiu, al gener del 2020, ja són 63 els ens locals que l’han contractat. Podeu trobar més informació d'aquest servei a l'Apartat d'AUDITORIA

Actualment, Sant Feliu de Guíxols és usuari de diversos dels serveis que s’ofereixen des de la Central de Compres de l’ACM. En concret, té contractats els subministraments de gas, electricitat i paper, pòlisses d’assegurances, manteniment d’ascensors i mobilitat sostenible.