IniciActualitat › Sant Julià de Llor i Bonmatí compra una fu...

Sant Julià de Llor i Bonmatí compra una furgoneta elèctrica i es converteix en el primer ens en contractar a través del nou Acord marc de maquinària tècnica

15 octubre de 2020

L’ajuntament de Sant Julià de Llor i Bonmatí es converteix en el primer ens local en contractar a través de l’Acord marc de maquinària tècnica, i ho fa adquirint una furgoneta elèctrica NVE200.

Aquest servei està vigent des de principis del mes d’octubre i ofereix maquinària tècnica i elements de transport pels equips de brigada, equips per a la neteja vial i d’interiors i equipament per al manteniment de parcs i jardins i de cementiris. Així, els ens locals poden adquirir escombradores vials, fregadores i equips per la neu; furgonetes i camionets per a la brigada; grua municipal; elevadors i equips per a parcs i jardins.

Sant Julià de Llot i Bonmatí ja utilitzat la central de compres de l’ACM per tal de contractar el subministrament d’energia elèctrica, 100% verda, que ofereix preus molt competitius. La compra agregada permet que tots els ajuntaments, grans o petits, com és el cas de Sant Julià i Bonmatí, contractin qualsevol servei al mateix preu.

Localització