IniciActualitat › Sant Llorenç de Morunys contracta el manten...

Sant Llorenç de Morunys contracta el manteniment d'un ascensor a tot risc fent ús de la Central de Compres

30 març de 2021

El municipi de Sant Llorenç de Morunys ha contractat el manteniment de dos ascensors en modalitat tot risc per dos anys a través de la Central de Compres de l’ACM. Amb aquest, ja són 222 els ens locals que han contractat aquest Acord marc.

La bona acollida d’aquest servei ha propiciat que s’estigui treballant en un nou Acord marc, ja que la vigència de l’actual finalitza el 10 de juliol. Mentrestant, els ens locals que estiguin interessats poden seguir contractant aquest servei, que ofereix el manteniment d’aparells elevadors interiors i exteriors en tres modalitats: bàsic, semi-risc i tot risc; així com el manteniment d’escales mecàniques. En total hi ha 10 lots territorials adjudicats a diverses empreses, que donen cobertura a tot el país.

Cal destacar que Sant Llorenç de Morunys té contractats també a través de la nostra Central de Compres els serveis de subministrament de paper, assegurances i també impressió i multifunció; als quals afegeix la recent contractació del manteniment d’ascensors.

 

Acord marc de manteniment d'ascensors