IniciActualitat › Sant Martí d’Osormort aposta per algunes ...

Sant Martí d’Osormort aposta per algunes de les pòlisses d’assegurances que s’ofereixen des de la central de compres de l’ACM

13 febrer de 2020

El petit municipi osonenc de Sant Martí d’Osormort confia en l’Acord marc d’assegurances i aposta per algunes de les pòlisses que s’hi ofereixen: danys a edificis, responsabilitat civil i patrimonial, responsabilitat de càrrecs electes i la de més recent incorporació, la de vehicles terrestres.

L’Acord marc de pòlisses i mediació d’assegurances és un dels primers que es van posar a disposició dels ens locals des de la central de compres de l’ACM i actualment ja compta amb 660 ens adherits. Aquest servei disposa de set pòlisses adjudicades amb condicions avantatjoses i àmplies cobertures amb un preu molt competitiu.

Actualment, la central de compres ofereix quinze serveis que contribueixen a fer més fàcil el dia a dia dels ens locals. Ja són més de 1200 els qui utilitzen aquests serveis en condicions econòmiques avantatjoses mitjançant un procediment simple i àgil i sempre des del seguiment més escrupolós de la Llei de contractes del sector públic.

Localització