IniciActualitat › Sant Sadurní d’Anoia es proveeix de 7 zon...

Sant Sadurní d’Anoia es proveeix de 7 zones de joc infantil

13 gener de 2020

L’ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia confia en la central de compres de l’ACM per tal d’adquirir 7 zones de joc infantil així com paviment de cautxú i tancament de fusta per tal de delimitar l’espai. Fent ús de l’Acord marc de parcs infantils i mobiliari urbà, la compra que ha fet aquest municipi de l’Alt Penedès està formada per àrees de joc en fusta, dues de tres elements, una de quatre i una de cinc; i també en plàstic, una de 3, una altra de 4 i una darrera de 5 elements. A més, aquest municipi ha adquirit paviment de cautxú i tancament de fusta per tal de complementar les àrees de joc.

El servei de parcs infantils i mobiliari urbà posa a disposició dels ens locals les esmentades àrees de joc infantil, de 3,4 i 5 elements en fusta, plàstic i metall, així com elements per adquirir de manera separada, el paviment de cautxú i els tancaments en fusta per aquestes zones de joc; alhora que facilita la compra de mobiliari urbà, com són bancs, pilones i papereres. A més, també s’ofereixen elements esportius de fitness i workout. Actualment, ja són 35 els ens locals que confien en aquest Acord marc per tal de proveir-se d’aquest material.

Sant Sadurní d’Anoia ja havia utilitzat aquest servei per tal d’adquirir bancs de fusta. A més, també té contractats els subministraments de gas, electricitat i paper així com l’adquisició de vehicles a través de l’Acord marc de mobilitat sostenible.