IniciActualitat › La Selva del Camp adquireix una escombradora...

La Selva del Camp adquireix una escombradora Swingo a través de la Central de Compres de l'ACM

17 abril de 2019

L’escombradora vial d’aspiració mitjana Swingo 200 és una eina de gran utilitat pels ens locals, ja que els permet fer el manteniment dels diferents carrers de les viles i ciutats amb les millors garanties. El darrer municipi en adquirir aquesta màquina tècnica a través de la Central de Compres de l’ACM ha estat l’ajuntament de la Selva del Camp.

L’Acord marc de màquines tècniques per obres, transport i neteja està vigent des de 2015, i compta amb la confiança de 62 ens locals associats a l’ACM. Aquestes màquines són molt utilitzades pels equips de brigada dels ajuntaments ja que els ajuden en les tasques de neteja i manteniment durant el seu dia a dia.

El municipi de la Selva del Camp, al Baix Camp, afegeix aquesta màquina al servei de subministrament elèctric del que ja fa ús a través de l’ACM. Actualment són 1.144 els ens locals que ja contracten productes i serveis a través de la central de compres del món local, ja que s’hi donen unes condicions econòmiques molt avantatjoses gràcies a  un procediment simple i àgil, sempre sota la més estricta seguretat jurídica.

Localització