IniciActualitat › Sessió centrada en les relacions col·lecti...

Sessió centrada en les relacions col·lectives del personal dels ens locals al Seminari de gestió de personal

26 setembre de 2019

L'auditori de l'ACM ha acollit aquest dijous la segona sessió del Seminari de gestió de personal al servei de les entitats locals, que organitza l'ACM a través de la Càtedra Enric Prat de la Riba i la Càtedra d'Estudis Jurídics Locals Màrius Viadel i Martín de la URV.

Aquesta sessió estava centrada en les relacions col·lectives del personal dels ens locals amb temàtiques com la negociació col·lectiva, la representació sindical dels empleats públics i els procediments de solució de la vaga i els conflictes col·lectius. En total el seminari comptarà amb quatre sessions. La propera serà el 31 d'octubre centrada en el règim jurídic del personal laboral i la última el 28 de novembre sobre el règim jurídic del personal de la policia local.

El Seminari està adreçat específicament a personal de l'administració local de l'Àrea de Recursos Humans. L'objectiu és millorar la gestió i el funcionament dels ens locals, conèixer les novetats normatives que afecten a la gestió del personal i analitzar les millors pràctiques per a una gestió pública dels recursos humans.