IniciActualitat › Tàrrega és el primer municipi que utilitza...

Tàrrega és el primer municipi que utilitza el nou Acord marc de parcs infantils i mobiliari urbà

10 abril de 2019

Tàrrega es converteix en el primer municipi en utilitzar el nou Acord marc de parcs infantils i mobiliari urbà, que està en funcionament des del mes de març de 2019. En concret, la capital de l’Urgell ha adquirit 120 pilones que instal·larà a diversos punts del municipi.

En concret, s'ha beneficitat del lot cinquè de l’Acord marc, que fa referència al subministrament de mobiliari urbà com són papereres, bancs i pilones. En aquest cas, hi ha quatre empreses adjudicatàries: Crous Expert, Novatilu, Globalia Urbanismo i Santaeulària. I d'acord amb la clàusula 54 dels plecs de clàusules administratives, es pot escolllir adjudicatari si es tracta d'un contrcte inferior als 20.000 euros.

El nou Acord marc de parcs infantils i mobiliari urbà ofereix la possibilitat d’adquirir àrees de jocs infantils així com els elements que en formen part, paviment i tancament de les zones de joc, elements de fitness i workout, i mobiliari urbà. Es tracta del dotzè producte o servei que els ens locals poden adquirir a través de la Central de Compres, beneficiant-se de preus avantatjosos i de total seguretat jurídica complint amb la Llei de Contractes del Sector Públic.

L’ajuntament de Tàrrega està adherit a diversos Acords marc que es gestionen des de la Central de Compres de l’ACM. En concret, és usuari dels serveis de mobilitat sostenible, assegurances, electricitat i manteniment d’ascensors.

Localització