IniciActualitat › Terrassa contracta el manteniment de 9 calde...

Terrassa contracta el manteniment de 9 calderes de biomassa fent ús de l’Acord marc de l’ACM

09 gener de 2020

L’ajuntament de Terrassa aposta per l’Acord marc de calderes de biomassa que s’ofereix des de la central de compres de l’ACM i contracta el manteniment de 9 calderes que té instal·lades a diverses dependències municipals.

Les calderes de biomassa permeten generar energia tèrmica mitjançant pèl·let o estella en diferents potències i permeten així, no només un estalvi en el consum, sinó també apostar per la sostenibilitat. Així doncs, fer el manteniment d’aquests aparells és fonamental pel seu bon funcionament i aquesta és la voluntat de l’ajuntament de Terrassa que, contractant el lot que ofereix aquest servei es garanteix, a banda del desplaçament, la revisió de les calderes, la mà d’obra i el certificat, diferenciant el preu segons la potència de la caldera mantenir.

Amb l’adquisició d’aquest servei, l’ajuntament de Terrassa afegeix un més als que ja utilitza dels que disposa la central de compres de l’ACM: des del subministraments de gas i paper, fins els desfibril·ladors passant per equips informàtics i vehicles.

Localització