IniciActualitat › Tona es proveeix de bancs de fusta, pilones ...

Tona es proveeix de bancs de fusta, pilones i papereres fent ús de la central de compres

11 març de 2020

Des de l’ajuntament de Tona s’aposta per l’Acord marc de parcs infantils i mobiliari urbà de la central de compres de l’ACM per tal de proveir-se de bancs de fusta, pilones i papereres que s’instal·laran a diversos punts del municipi. Aquesta compra s’ha fet a l’empresa Novatilu i consta de 10 bancs, 40 pilones i 30 papereres sense cendrer.

Des que aquest Acord marc es va posar en funcionament, tot just fa un any, són 42 els ens locals que hi ha confiat per adquirir algun dels elements que s’hi ofereixen: des d’àrees i elements de joc infantil, paviment i tancament dels espais de joc fins a mobiliari urbà i elements esportius de fitness i workout.

Contractar a través de la central de compres de l’ACM és un procediment senzill amb uns preus molt avantatjosos, gràcies a agregar la demanda, i tot des de la més escrupolosa seguretat jurídica.

L’ajuntament de Tona ha utilitzat en diverses ocasions la central de compres per proveir-se d’alguns de la quinzena de serveis que s’hi ofereixen, com són els subministraments de paper i gas, les pòlisses d’assegurances i les videoactes.

Localització