IniciActualitat › Tortosa confia de nou en la central de compr...

Tortosa confia de nou en la central de compres de l’ACM per adquirir elements d’eficiència energètica i una zona de joc infantil

15 setembre de 2020

L’ajuntament de Tortosa aposta de nou per la central de compres de l’ACM per tal d’adquirir diversos elements d’eficiència energètica en l’enllumenat públic així com una àrea de joc infantil.

Per una banda, la capital del Baix Ebre ha confiat en l’Acord marc d’eficiència en l’enllumenat públic per adquirir una gran quantitat d’elements d’eficiència energètica de tecnologia LED com són lluminàries, columnes, bàculs i projectors de diverses potències. Una part d’aquest material s’ha adquirit per tal de ser instal·lat al pavelló esportiu de Ferreries.

En referència a l’àrea de joc infantil, Tortosa ha adquirit una zona de joc de 4 elements en metall que s’instal·larà al parc Hilari Arasa de Vinallop. Mitjançant l’Acord marc de parcs infantils i mobiliari urbà, aquesta població ha adquirit l’àrea de joc que consta d’una estructura multijoc amb un tobogan, un gronxador de dos seients, una molla i un joc de rotació.

Ambdós serveis compten amb la confiança de molts dels ens locals que utilitzen la central de compres de l’ACM per tal de contractar els productes que necessiten. Pel que fa a l’Acord marc d’eficiència energètica en l’enllumenat públic són 116 els usuaris que l’han utilitzat mentre que per l’Acord marc de parcs infantils i mobiliari urbà són 63.

A banda d’utilitzar aquests serveis, Tortosa també té contractats els subministraments de gas, electricitat i paper, així com algunes pòlisses d’assegurances, el servei de videoactes i ha reforçat la seva flota de vehicles gràcies a l’Acord marc de mobilitat sostenible.

Localització