IniciActualitat › Una jornada explora les col·laboracions en...

Una jornada explora les col·laboracions entre l'àmbit públic i privat als ens locals

29 abril de 2016

L’Auditori Torre Banc de Sabadell de Barcelona va acollir el dijous 28 d'abril la jornada 'La col·laboració público-privada, una altra eina per afrontar inversions'. L'objectiu era posar sobre la taula fórmules i mecanismes de col·laboració entre administració pública i empreses privades per tal de donar millors serveis.

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, va inaugurar la jornada destacant que "la col·laboració públicoprivada ens aporta una oportunitat en la innovació i la millora del servei", i que l'objectiu no és únicament que administracions i empreses puguin treballar d'una manera adequada "sinó sobretot que puguem prestar el servei públic de la millor manera possible".

El president de l'ACM, Miquel Buch, va ser l'encarregat de tancar la jornada. L'alcalde de Premià de Mar va afirmar que l'objectiu era "donar criteris als electes locals per decidir i dur a terme determinades accions". Al llarg de la jornada es van exposar diferents experiències del món local, que han destacat per la seva eficiència i eficàcia. Així, van intervenir representants de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès en relació al servei de neteja i recollida de residus, o el Consell Comarcal d'Osona sobre fórmules diferents de gestió.

La jornada estava organitzada per Banc Sabadell i l'Associació Catalana de Municipis i hi van assistir una setantena de persones.